Театрални групи

Театрален спектакъл „ ПОДАРЪЦИТЕ НА ДЯДО КОЛЕДА”

                          21.12.2018 г.- Силистра

           Театрален спектакъл „ ПОДАРЪЦИТЕ НА ДЯДО КОЛЕДА”

Syndicate content